AFLA CUM SCHIMBI FURNIZORUL DE ENERGIE

PASUL 1

Pentru a schimba furnizorul de energie trebuie, in primul rand, sa contactezi alti furnizori de energie electrica. Cu Platforma de Energie este simplu, trebuie doar sa completezi cateva date referitoare la consumul tau de energie electrica, iar mai departe noi ne straduim sa iti punem la dispozitie cele mai avantajoase oferte de furnizare de energie

PASUL 2

Vei primi pe adresa ta de e-mail ofertele de energie, le compari si alegi oferta pe care o consideri cea mai avantajoasa.Dupa ce te-ai hotarat asupra ofertei pe care o doresti, trebuie sa trimiti furnizorului pe care l-ai ales o serie de documente (vezi mai jos).

Lista documente contract furnizare (persoane fizice)

Lista documente contract furnizare (persoane juridice)

PASUL 3

Vei primi pe e-mail contractul de furnizare energie electrica, impreuna cu notificarea de reziliere a contractului de energie incheiat cu actualul furnizor. Tu va trebui doar sa le semnezi si sa le transmiti inapoi. Vezi mai jos model de notificare de reziliere.

Model notificare – consumatori casnici

Model notificare – consumatori non-casnici

PASUL 4

Treaba ta s-a terminat la Pasul 3, de aici mai departe se ocupa noul tau furnizor de energie. El va face toate demersurile pentru ca schimbarea furnizorului sa aiba loc in cele mai bune conditii, in termen de maxim 21 de zile. Tu bucura-te de preturi avantajoase si servicii de calitate.

Pentru prima data vei simti ca nu mai esti mic si neinsemnat, pentru ca liberalizarea pietei de energie pune puterea in mainile tale!

DA CLICK MAI JOS PENTRU A VEDEA PROCEDURA  DE SCHIMBARE A FURNIZORULUI DE ENERGIE ELECTRICA, EMISA DE ANRE