TERMENI SI CONDITII

Prin utilizarea website-ului www.platforma-de-energie.ro, sunteți de acord să respectati și să va supuneti următorilor termeni și condiții ( „Termeni de utilizare”), împreună cu politica noastră de confidențialitate, precum și orice alte documente menționate în acesta. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, nu trebuie să utilizați acest site.

Prin utilizarea website-ului www.platforma-de-energie.ro, sunteți de acord să respectati și să va supuneti următorilor termeni și condiții ( „Termeni de utilizare”), împreună cu politica noastră de confidențialitate, precum și orice alte documente menționate în acesta. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni de utilizare, nu trebuie să utilizați acest site.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni de utilizare periodic. Toate modificările vor fi postate pe acest site. Utilizarea în continuare a acestui site după afișarea acestora va constitui acceptarea, si acordul, pentru orice modificări. Serviciile specifice pe care le oferim, sau pune la dispoziția dumneavoastră, pot fi, de asemenea guvernate de termeni si conditii proprii suplimentare, sau ale unor părți terțe.

 

Atunci când utilizati un formular din site vi se poate oferi posibilitatea de a opta pentru a primi e-mailuri de informare/ marketing de la noi, companiile noastre de grup sau terțe părți. Va veti putea dezabona de la e-mailuri în orice moment. Din când în când, avem nevoie să vă trimită e-mailuri de servicii legate de conturile tale, și ne rezervăm dreptul de a face acest lucru.

 

Responsabilităţile dumneavoastră

Continutul din cadrul site-ului este oferit doar pentru informare generala. Nu se intenționează sa reprezinte consiliere/consultanta pe care utilizatorul sa se bazeze. Trebuie să obțineți consiliere profesională sau de specialitate, înainte de a lua sau a se abține de la orice acțiune pe baza conținutului din acest site.

În principal, acest website furnizează un serviciu prin care dvs. puteti:

– să obțină informații imparțiale privind furnizorii de servicii, produse și / sau mărfuri selectati de noi din când în când și listati pe acest site (un „Furnizor”), inclusiv serviciile și produsele oferite de acesti furnizori, și

– facilitează o tranzacție (dacă este cazul) între voi și furnizori pentru furnizarea acestor servicii, produse și / sau mărfuri ( „Servicii”).

Cu toate acestea, în furnizarea serviciului nostru:

– nu va oferim niciun fel de sfat, investiții, servicii financiare sau de altă natură, în ceea ce privește orice Serviciu;

– nu recomandam sau avizam un anume Furnizor sau Serviciile acestuia.

Sunteți, de asemenea, de acord și că:

– noi doar furnizam informații publice cu privire la furnizori și serviciile lor, și ca nu suntem parte contractanta directa pentru furnizarea de servicii;

– sunteți singurul responsabil pentru transmiterea tuturor plăților datorate oricărui furnizor conform condițiile convenite cu Furnizorul pentru serviciile sale sau în alt mod, și nu vom avea nici o responsabilitate pentru transmiterea de plăți către orice furnizor.

 

Materialele pe care le furnizează

Prin introducerea/trimiterea de conținut pe acest site sau sau punerea la dispozitia noastra a unui continut prin alte mijloace ( „Conținut”), ne acordați pe deplin un drept transferabil, perpetuu, irevocabil, non-exclusiv, la nivel mondial de a utiliza, reproduce, afișa, modifica și edita conținutul. Renunțați la orice drepturi morale pe care le puteti avea în cadrul conținutului. Noi nu va vom plăti nicio taxă pentru conținut și ne rezervăm dreptul la discretia noastra de a elimina sau modifica în orice moment continutul respectiv. Garantați că aveți toate drepturile necesare pentru a ne acorda aceste drepturi. Noi vă vom permite să postati conținut pe acest site, în conformitate cu procedurile noastre și cu condiția ca respectivul conținut nu este ilegal, obscen, abuziv, amenintator, defaimator sau în alt mod inacceptabil pentru noi. Orice date cu caracter personal pe care le furnizați prin intermediul site-ului vor fi guvernate de politica noastră de confidențialitate.

 

Disclaimer și răspundere

Site-ul (inclusiv tot conținutul de pe ea) este furnizat de către noi „ca atare” si „asa cum sunt disponibile” și nu avem niciun fel de sugestii, sau garanții de orice fel, explicite sau implicite. În special, dar fără a se limita la, vom avea o grijă rezonabilă și îndemânare pentru a ne asigura că informațiile afisate in site sunt corecte, dar luati la cunostinta că obținem aceste informații de la terțe părți și nu putem, și nici nu vom oferi nici asigurari, garanții, cu privire la calitatea, caracterul adecvat pentru orice scop (inclusiv nevoile dvs.), compatibilitate, fiabilitate, acuratețea, caracterul complet, actualitatea, accesul sau utilizarea informațiilor publicate in site și / sau accesate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-uluisau în alt mod prin utilizarea serviciilor noastre. In plus, vom face acest website disponibil numai pentru Romania ( „RO”) și în acest sens nu facem nicio ofertă sau promovarea oricăror servicii sau produse persoanelor care nu sunt rezidenti în Romania. Este responsabilitatea dumneavoastră de a evalua calitatea, gradul de adecvare, acuratețea, caracterul complet și fiabilitatea acestui site, a informațiilor furnizate de către orice furnizor, informatii accesate sau obtinute de dumneavoastra prin utilizarea serviciilor noastre, precum și orice informație sau conținut regasite în acestea . Nu ne asumăm nici o responsabilitate și nu oferim nici o asigurare sau garanție că site-ul va funcționa în mod continuu, fără întreruperi sau fără defecte. Periodic este posibil sa avem nevoie sa facem site-ul indisponibil, cu sau fara o notificare pentru a efectua operațiuni de întreținere sau upgrade de lucru. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru orice întrerupere sau pierdere a serviciului.

În măsura permisă de lege, excludem orice condiții, garanții, reprezentări sau alți termeni care se pot aplica la acest site sau orice conținut din el, fie că sunt explicite sau implicite.

Noi nu vom fi răspunzători fata de niciun utilizator pentru orice pierdere sau deteriorare, fie prin contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), încălcarea obligației legale, sau în alt mod, chiar dacă este previzibil, care rezultă din sau în legătură cu:

– utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, acest site, sau serviciile noastre;

– utilizarea sau increderaea in orice conținut afișat pe site-ul nostru;

– orice defecțiune sau întârziere în orice componentă a site-ului nostru, furnizarea oricărui servicii sau furnizarea de către un furnizor de servicii către orice utilizator sau terțe părți (inclusiv, fără a se limita la, în cazul în care utilizatorul are o întârziere sau nu a reușit trecerea de la furnizorul sau actual la un alt furnizor și / sau utilizatorul este în imposibilitatea de a obține cashback, voucher, reducerea tarifului/prețului, sau alte recompense sau stimulente de care el/ea putea sa beenficieze de la un Furnizor;

– orice utilizare sau increderea in orice informații, materiale, software, produse sau servicii obținute prin intermediul site-ului, sau în alt mod prin utilizarea serviciilor oferite de noi (inclusiv, fără a se limita la, orice informații, materiale, software sau servicii a oricăror furnizori); sau

– orice tranzacție sau acord între utilizator și orice Furnizor, sau încercarea de a încheia un acord sau o tranzacție cu orice Furnizor, în toate cazurile, chiar dacă am fost avertizați în prealabil cu privire la posibilitatea unei astfel de pierderi sau daune.

În cazul în care sunteți un utilizator de tip comercial, vă rugăm să rețineți că, în special, nu vom fi responsabili pentru:

– pierderi de profit, de vânzări, de afaceri sau venituri;

– intreruperea afacerii;

– pierderea economiilor anticipate;

– Pierderea de oportunități de afaceri, fondul comercial sau reputație; sau

– orice pierderi sau daune indirecte sau subsecvente.

 

În cazul în care sunteți un consumator, vă rugăm să rețineți că noi oferim site-ul nostrum doar pentru uz casnic și privat. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru pentru orice scopuri comerciale sau de afaceri, și nu avem nici o responsabilitate pentru orice pierdere de profit, pierderi de afaceri, de întrerupere a activității, sau pierderea de oportunitati de afaceri.

Nu ne asumam nici o responsabilitate pentru conținutul site-urilor legate de site-ul nostru. Astfel de legături nu trebuie interpretate ca o aprobare de către noi a acestor site-uri legate. Noi nu vom fi răspunzători pentru orice pierdere sau daună care ar putea rezulta din utilizarea lor de către dumneavoastră.

 

Compensație

Sunteți de acord să despăgubiți, apărați și feriti pe noi și companiile afiliate, acționarii, funcționarii, directorii, angajații, agenții sau furnizorii nostri de orice si toate pretențiile sau cererile, făcute de către orice terță parte din cauza sau care decurg din utilizarea acestui site sau încălcarea acestor termeni de utilizare de către dumneavoastră sau încălcarea de către dumneavoastră cu privire la orice proprietate intelectuala sau alt drept al oricărei alte persoane sau entități.

 

Virusuri

Noi nu garantam ca site-ul va fi securizat sau liber de bug-uri sau viruși. Sunteți responsabil pentru configurarea tehnologiei dvs de informație, programelor de calculator pentru a accesa site-ul web. Ar trebui să utilizați propriul software de protecție antivirus. Nu trebuie să abuzati de site prin introducerea cu bună știință a unor viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt rău intenționate sau dăunătoare tehnologic. Nu trebuie să încercati să obțineti acces neautorizat la site-ul, serverul pe care este stocat site-ul sau orice alt server, computer sau bază de date conectate la site-ul web.

Nu vom fi responsabili pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de un virus, sau alte materiale daunatoare tehnologic care pot infecta echipamentele computerului, programele de calculator, date sau alte materiale de proprietate din cauza utilizării de către dvs. a site-ului nostru sau descărcarea oricarui conținut de pe el sau pe orice site legat de acesta.

 

Proprietate intelectuală

Suntem proprietarulsau licentiatul drepturilor de proprietate intelectuală din site, a informațiile și conținutului disponibile pe site-ul web, orice bază de date operate de noi, orice software proprietar utilizat de către noi pentru a vă permite să utilizați acest website si codul sursa. O mare parte din aceste informații și conținut sunt protejate prin drepturi de autor, marcă, drepturi de baze de date, desene sau modele de drepturi de proiectare (inclusiv aspectul/estetica și alte elemente vizuale sau non-literale), și / sau alte drepturi de proprietate intelectuală (înregistrate sau neinregistrate). Logo-urile noastre, împreună cu mărcile noastre comerciale și / sau mărci de serviciu, nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul nostru prealabil în scris. Toate drepturile sunt rezervate.

Noi vă acordăm o licenta (drept) neexclusivă, non-transferabilă de a utiliza functiile site-ului numai sub formă in care se regaseste și numai în măsura necesară pentru utilizarea site-ului.

Nu trebuie să utilizați un program automat (inclusiv, fără a se limita la, orice web-crawling sau software de colectare a datelor afisate sau orice tehnologie sau tehnica echivalentă) pentru a accesa site-ul în scopul colectării, obținerii și / sau acumularii (sau altă activitate similară ) de date sau conținut din acest website. Orice astfel de utilizare a unui program automat este interzisă și constituie o încălcare a acestor termeni de utilizare.

Nu va este permis sa reproduceti, republicati, transmiteti sau distribuiti orice material, informatie sau continut de pe acest site, sau care fac parte din serviciile noastre, fara acordul nostru prealabil scris. Cu toate acestea, vi se acordă un drept limitat de a accesa și utiliza site-ul și serviciile noastre, si de a prelua, a afișa și a imprima conținutul din pagini, pentru uzul dvs. personal, necomercial și în măsura în care este necesar numai pentru utilizarea site-ului si serviciile noastre . Ne rezervam dreptul, la propria noastră discreție și fără a vă anunța, de a rezilia licența dvs. și de a preveni accesul dvs. în viitor la acest site.

 

Terțe părți

Acest site poate contine link-uri catre produse de la terțe părți, servicii și / sau site-uri care nu sunt afiliate cu noi. Nu avem nici un control asupra produselor, serviciilor sau site-urile web ale acestor terțe părți și nu garantăm si nici nu ne asumam responsabilitatea pentru acestea. Acest site poate conține, de asemenea, publicitatea de la terți și nu suntem responsabili pentru orice reclame înșelătoare sau inexacte care sunt responsabilitatea exclusivă a agentului de publicitate/beneficiarului. Orice link-uri sau publicitate pe acest site nu ar trebui să fie luate ca o aprobare din partea noastra de orice fel. Mai mult decât atât, acest website conține date furnizate de către terți și nu vom accepta nici o responsabilitate pentru inexactitățile din acest material. Sunteți de acord să ne eliberati si exonerati de la pretenții sau dispute de orice natură care decurg din sau sunt in legatura în orice fel cu asemenea dispute cu terțe părți.

 

Restricții privind utilizarea

Sunteti de acord:

– sa nu transmiteti niciun fel de material proiectat pentru a întrerupe, deteriorarea, distruge sau limita funcționalitatea site-ul nostru;

– sa nu utilizați orice software automat pentru a vizualiza site-ul nostru, fără consimțământul nostrum, ci sa accesati numai in mod manual site-ul nostru;

– sa nu utilizati Site-ul nostru pentru alte motive decât cele pentru uz personal;

– sa nu încearcati să copiati datele noastre, procesele noastre;

– sa nu utilizați site-ul nostru în orice mod care este ilegal, imoral sau dăunătoar pentru noi (inclusiv să se angajeze sau să faciliteze angajamentul oricărei fraude împotriva noastră sau a oricărui furnizor);

– sa nu utilizați site-ul nostru cu încălcarea oricărei politici sau a altui anunț din site-ul nostru;

– sa nu eliminați sau să modificati orice notificăre privind drepturile de autor care apar pe site-ul nostru;

– să nu publicati niciun material care ar putea încuraja o încălcare a oricăror legi sau reglementări relevante;

– sa nu interferati cu satisfactia oricarui alt utilizator al site-ului nostru;

– sa nu transmiteti materiale protejate prin drepturi de autor fără permisiunea proprietarului;

– sa nu va comportati într-un mod ofensator sau abuziv in timpul utilizarii site-ului nostru.

Vom avea dreptul de a suspenda Serviciile și / sau sa incetam prezentii Termeni de utilizare fără notificare în cazul în care comiteti o încălcare a acestor Termeni de utilizare, și, în special, aceste restricții privind utilizarea, care, în opinia noastră rezonabilă este suficient de gravă pentru a atrage terminare imediata.

 

Buna utilizare a site-ului:

In vederea utilizarii in bune conditii a site-ului:

– trebuie sa răspundeti la o serie de întrebări necesare pentru furnizori. Răspunsurile pe care le dati la aceste întrebări vor determina serviciile care pot fi puse la dispoziție pentru dvs.;

– trebuie sa obtineti permisiunea de la orice alta persoane ale căror detalii vă propuneti să le utilizați în solicitarea unui oferte/serviciu, înainte de a furniza orice informație despre aceasta. Acest lucru se aplică tuturor informațiilor pe care le furnizați, dar datele sensibile în special cum ar fi informațiile de sănătate sau a unei proceduri penale sau condamnări. Prin transmiterea detaliilor oricărei alte persoane, ne confirmați ca aveți permisiunea lor de a face acest lucru, și ca ei înțeleg modul în care vor fi utilizate informațiile lor;

– trebuie sa aveti grijă să răspundeti la toate întrebările sincer și cat mai exact posibil, deoarece acest lucru va ajuta furnizorii sa se asigure ca Serviciile sunt cele mai potrivite pentru nevoile dumneavoastra;

– dacă obțineti servicii prin intermediul site-ului web al furnizorului, trebuie să citiți  de asemenea și politicile, acordul si termenii si conditiile proprii ale acestuia. Aceia sunt termenii și condițiile pe care le acceptați prin preluarea Serviciilor Furnizorului și sunt separate de termenii si conditiile nostre. Este responsabilitatea dumneavoastră să va asigurati că serviciile se potrivesc cerințelor dumneavoastră și că sunteți de acord cu termenii și condițiile oricarui Serviciu, înainte de a aplica pentru acesta;

– căutăm să ne asigurăm că transmitem cat mai exact informațiile pe care le-ați furnizat în scopul de a oferi o comparație/oferta; cu toate acestea subliniem că este responsabilitatea dvs. de a verifica dacă datele sunt corecte;

– nu ne putem asuma răspunderea pentru erori realizate de Furnizori sau de reprezentantul lor legal/imputernicit, si nici să răspundem la reclamații în numele acestora. Într-un astfel de caz, vă recomandăm să urmați liniile directoare prevăzute în documentația furnizorului; Reclamații.

Scopul nostru este de a oferi un standard excelent de serviciu, cu toate acestea, dacă simțiți ca este posibil să nu fi realizat acest lucru, vă rugăm să ne anunțați. Noi luăm în serios toate solicitarile, și de depunem toate eforturile pentru a le rezolva cât mai repede posibil.

În cazul în care reclamația dvs. este cu privire la un furnizor de la care ați obținut un Serviciu, atunci ar trebui să adresati plângerea direct acelui furnizor.

 

Utilizarea site-ului pentru afaceri

Dacă utilizaţi serviciile noastre în numele unei companii, compania respectivă acceptă prezenţii Termeni şi condiţii. Compania respectivă ne va apăra şi ne va despăgubi pe noi, partenerii, funcţionarii, agenţii şi angajaţii nostri împotriva oricăror pretenţii, procese sau acţiuni rezultate din sau în legătură cu utilizarea serviciilor sau cu încălcarea prezenţilor Termeni şi condiţii, inclusiv toate răspunderile sau cheltuielile rezultate din pretenţiile, pierderile, daunele, procesele, penalizările, costurile de judecată şi onorariile avocaţilor.

 

Legea care reglementează

Acești termeni de utilizare sunt guvernati de legea romana. Dacă orice prevedere a acestor Termeni de Utilizare este invalidă, acesta va fi înlocuit cu o prevedere care să reflecte intenția prevederii inițiale.

 

General

Titlurile acestor termeni de utilizare sunt utilizate exclusiv pentru comoditate. Nu aveți dreptul să cesionati sau delegati oricare sau toate drepturile sau obligațiile dumneavoastră din prezentul acord. Putem atribui/cesiona acest acord în orice moment, fără notificare. Intârzierea noastră sau incapacitatea de a exercita sau de a pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni de utilizare nu constituie si nici nu va fi interpretată ca o renunțare la dreptul de a acționa. Noi nu vom fi responsabili pentru orice încălcare a acestor termeni de utilizare, cauzate de împrejurări în afara controlului nostru. Nimic din acești Termeni de utilizare nu se va interpreta in scopul crearii un joint-venture, parteneriat sau o relație de agenție între tine și noi, și nici tu sau noi vom avea dreptul sau autoritatea de a atrage răspunderea, datorii sau costuri, sau să intre în orice contracte sau alte aranjamente, în numele celeilalte părți.